ProductenEigen Import


Het zelf importeren van wijn is een tijdrovende bezigheid. Eerst ga je op zoek naar een lekkere wijn, deze wijn moet door meerdere personen worden geproefd en lekker worden bevonden. Bij het importeren van wijnen kun je niet alleen van je eigen smaak uitgaan, maar die is toch wel het belangrijkste, want iets verkopen wat we zelf al niet zo lekker vinden, daar beginnen we natuurlijk niet aan. En als de wijn dan helemaal doorgeproefd is en wij denken een markt te hebben voor deze wijn, dan ga je op zoek naar de wijnboer, dan hoop je dat deze wijn nog niet naar Nederland word geëxporteerd, en uiteindelijk is het nog maar de vraag of de wijnboer de wijn dan naar Nederland wil exporteren. Uiteindelijk krijg je vol trots de eerste pallet binnen.
Ondertussen hebben wij verschillende wijnen geïmporteerd en deze zijn ook alweer uit het assortiment verdwenen, hieronder worden de vaste waarden binnen ons assortiment beschreven en wij hopen spoedig nog meer interessante wijnen hieraan toe te voegen.
Deze wijnen behoren tot onze trotse eigen import:

Vin du Bugey Cerdon

Als iemand u vraagt of u die lekkere mouserende rosé kent van Vin de Poncin, dan bedoelen ze deze sprankelende allemansvriend. Niet voor niets gaan steeds meer mensen er toe over dit zalige mousserende aperitief aan te wenden voor de start van hun party.
Grof gezegd lijkt onze Cerdon op een Kirr Royal, maar onze Cerdon is wel 100% puur natuur.
IJskoud geschonken een regelrechte sensatie.

Cuvée Maxime

Onlangs heeft ONZE chardonnay een derde prijs behaald op een proeverij, en niet zomaar een proeverij, maar dit was een wedstrijd uitgeschreven door het meest toonaangevende wijnblad voor liefhebbers en profesionals 'Perswijn' namelijk 'De beste klassieke Chardonnay van Europa tot € 12,50'. Bekroond met 4,5 ster van de 5 haalbare sterren. Peer en perzik, meloen, exotisch, goede frisheid, krachtig, gelikt, smaakvol en sappig.
Hoe trots kun je zijn.

Rosé du Bugey

Van hetzelfde wijnbedrijf als onze chardonnay, Maison Angelot, een fraai wijnhuis in het onherbergzame achterland van Frankrijk.
Een werkelijk kolossale stille rosé, die vele tophuizen naar de kroon steekt.
Een heerlijke zoet-zuur rapsodie, vol van smaak, met verfrissende jeugdigheid, die zich inmiddels op fles fantastisch ontwikkeld heeft.
Door onze eigen import in geen winkel te koop, maar zou veel duurder zijn.
100% Gamay


Overig Assortiment

Aangezien dit een nieuwe opzet is van de website is deze pagina verder nog in bewerking.
Wij hopen binnenkort ook de wijnen die wij via onze grote wijninkopers kunnen leveren hier te tonen.