Wie zijn wijVin de Poncin is een wijnhandel die zich voornamelijk richt op de Horeca en grootverbruikers. Doordat we zelf altijd in de Horeca werkzaam zijn geweest is de affiniteit met deze sector heel erg groot.

Met de mooie wijnen uit onze eigen import, aangevuld met het enorme assortiment van grote wijninkopers in Nederland, kunnen wij voor hotels, restaurants, bistro's, cafťs en andere horecabedrijven interessante en spannende wijnkaarten samenstellen. Een wijnkaart is natuurlijk een continu wisselend boekwerk dat aangepast dient te worden aan de gerechten en de seizoenen. Aan deze heerlijke bezigheid willen wij graag onze medewerking verlenen.

Ook voor evenementen en feestpartijen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere gebeurtenis hebben wij de juiste wijnen in huis. Voor wijnen met een eigen etiket als relatiegeschenk kunt u ook bij ons terecht.

Een prijslijst en een exemplaar van de leveringsvoorwaarden zijn via email bij ons op te vragen. Tevens wordt een groot gedeelte van onze wijnen ook aangeboden op internet bij WineCase . WineCase bezorgt gratis in postcodegebied 1900 en bij bestelling van meer dan Ä 100,-.
Twijfel niet, als het gaat over wijn, moet u bij 'Vin de Poncin' zijn.